9921534326_0e9f5867c6_z

Patru lucruri la care să fim atenți înainte de achiziționarea unei proprietăți

  • Authorrealkom
  • Date 22 September 2017
  • CategoryRealkom Imobiliare

Planifică o vizionare

Informațiile disponibile pe internet referitoare la proprietatea pe care urmează să o achiziționezi, nu sunt de ajuns. Aranjează o vizionare pentru a putea lua o decizie bazată pe calitatea reală a proprietății. De multe ori, o agenție mai puțin profesionistă poate ascunde anumite aspecte care ți-ar putea schimba decizia. De asemenea, o poză făcută dintr-un anumit unghi poate distorsiona realitatea. Chiar dacă proprietatea în discuție nu prezintă niciun dezavantaj, în momentul vizionării, estetica generală vă poate părea mai puțin plăcută decât vă așteptați.

Verificarea actelor de proprietate

O proprietate trebuie sa dispună de anumite atribute pentru a putea fi pusă la vânzare. Pentru început, asigurați-vă ca persoana de la care achiziționați proprietatea este, într-adevăr, proprietarul acesteia. Apoi, solicitați dovada pentru următoarele trei elemente obligatorii în vânzarea unui imobil: cadastru, intabulare și certificat energetic. Țineți un ochi deschis pentru modificări vizibile în acte, precum ștersăturile, semnăturile indescifrabile și ștampilele neclare. Cereți informații legate de datorii și solicitați copii după toate documentele care alcătuiesc dosarul vânzării.

Planul financiar

Planul financiar este un aspect care vă privește în totalitate. Înainte de achiziționarea unei proprietăți, asigurați-vă că aveți un plan financiar care să poată îndeplini toate costurile necesare achiziției. Este important de reținut că investiția inițială în achiziționarea unui imobil nu este doar începutul. Luați în considerare factori precum cheltuielile de modernizare, taxe, comisioane, etc. Achiziția unei proprietăți deja mobilate vă poate scuti de o parte din costurile adiționale.

Alege o agenție de încredere

Foarte mulți clienți se avântă într-un astfel de proiect fără a fi informați complet, mai ales dacă nu au mai avut de a face cu astfel de achiziții în trecut. O agenție imobiliară de încredere se poate asigura că acest proces decurge conform standardelor, ușurându-vă munca și grija detaliilor administrative.

 

RealKom are o experiență de peste 500 de clienți fericiți cu achiziția făcută prin intermediul agenției noastre. De asemenea, vă punem la dispoziție cele mai avantajoase oferte de apartamente din cele mai influente zone ale orașului. Vizitează site-ul nostru http://realkom.ro/