house-kW8F--621x414@LiveMint

Ce servicii ar trebui să îți ofere o agenție imobiliară de încredere?

  • Authorrealkom
  • Date 29 September 2017
  • CategoryRealkom Imobiliare

Lumea agențiilor imobiliare implică o competiție constantă între serviciile oferite clienților. Având în vedere importanța unei achiziții imobiliare și investiția care vine cu aceasta, eșecul multor agenții a dezvoltat o oarecare reticență când vine vorba de încrederea clienților în serviciile oferite de acestea. De aceea, RealKom îți prezintă cele mai importante criterii pe care trebuie să le îndeplinească o agenție imobiliară de încredere:

Agenți imobiliari cu experiență

Agentul imobiliar este pilonul de bază al achiziției unei proprietăți. Acesta trebuie să aibă o strategie de marketing bine pusă la punct și abilitatea de a-ți oferi orice informație legată de locul în care plănuiești să investești. Experiența acestuia se poate observa prin ușurința și priceperea cu care îți oferă comparații reale între proprietatea în discuție și cele similare aflate pe piața imobiliară. Agentul imobiliar este mai mult decât un adviser. Acesta te reprezintă în totalitate, așadar, abilitățile de comunicare și limbajul corpului sunt foarte importante. Un agent imobiliar nesigur sau ezitant poate reprezenta un impediment în procesul de achiziție.

Ofertele agenției

O agenție imobiliară de succes va veni mereu cu noi propuneri de proprietăți. Acest aspect demonstrează activitatea și interesul pe care agenția le acordă actualizării ofertelor pentru clienții săi. Aici, experiența joacă un rol important. O agenție cu relații bine stabilite de-a lungul timpului va beneficia de un avantaj în descoperirea noilor proprietăți puse spre închiriere sau vânzare. Astfel, clienții săi sunt privilegiați, având acces primii la cele mai proaspete oportunități.

Feedback din partea foștilor clienți

Când vine vorba de alegerea unei agenții imobiliare, se poate aplica metoda “Sună un prieten”. Părerile clienților sunt cele mai importante. O agenție imobiliară cu feedback pozitiv se va poziționa mereu pe primele locuri în top. Un feedback bun implică dovada unui număr mare de clienți mulțumiți și tranzacții de success. Totul se datorează profesionalismului cu care lucrează agenția și calității serviciilor puse la dispoziția ta.

 

RealKom se află printre cele mai de success agenții imobiliare, cu peste 10 ani de experiență și peste 500 de clienți fericiți cu achiziția lor. Lună de lună, experții noștri actualizează ofertele de pe website și vă oferă cele mai noi proprietăți de pe piață. Accesează site-ul nostru pentru a vizualiza oferta și alătură-te familiei RealKom!