Fotografii-aeriane-Piata-Unirii-Biblioteca-Nationala-si-Casa-Poporului-Bucuresti--0765299871_0_huge

Trei motive pentru care să alegeți zona Piața Unirii

  • Authorrealkom
  • Date 3 October 2017
  • CategoryRealkom Imobiliare

Piața Unirii este o zonă solicitată din ce în ce mai mult de către clienții RealKom. De aceea, scopul nostru este să vă ținem mereu la curent cu cele mai noi oferte și să facilităm viitoarea voastră achiziție. Motivele din spatele alegerii unei zone pentru astfel de investiție diferă de la client la client, însă, zonele centrale ale Bucureștiului predomină în top-ul preferințelor clienților noștri. Așadar, RealKom îți prezintă trei avantaje ale achiziției unei proprietăți în zona Piața Unirii:

 

Poziția Centrală

O zonă centrală a orașului va dispune mereu de o multitudine de avantaje. Accesul la magazine alimentare, transport și alte servicii necesare, nu va reprezenta niciodată o problemă pentru Piața Unirii. Complexul Unirea Shopping Centre este poziționat la o aruncătură de băț, din orice direcție a zonei ai pleca. Mai mult, restul magazinelor, restaurantelor, farmaciilor și serviciilor aflate în afara complexului, completează o listă lungă din care vei fi nevoit să alegi. Cu toate că Piața Unirii este o zonă condusă în mare parte de către business-uri și spații pentru birouri, aceasta nu dezamăgește prin lipsa spațiilor verzi. Piața Unirii este combinația perfectă între viața activă de oraș și liniștea spațiilor verzi.

 

Accesul la transport în comun

Când se vorbește despre Piața Unirii, un cuvânt foarte des asociat cu această zonă este “ultracentral”. Așadar, accesul la mijloacele de transport în comun sunt nenumărate. Cel mai mare avantaj, însă, îl reprezintă cele două linii de metrou cu ajutorul cărora poți ajunge rapid în orice punct pe harta Metrorex. De asemenea, nenumăratele autobuze care opresc în stațiile din Piața Unirii îți garantează o multitudine de posibilități pentru accesul în diverse zone ale orașului.

 

Piața Imobiliară

Prețurile proprietăților din Piața Unirii au scăzut considerabil în decursul ultimului an. De aceea, achizițiile în această zonă se înmulțesc pe zi ce trece. Tot ce rămâne de făcut este să alegeți o agenție imobiliară care vă poate pune la curent cu cele mai noi oferte. RealKom actualizează ofertele în permanență și vă propune cele mai fresh proprietăți de pe piața imobiliară.

 

Accesează site-ul nostru pentru a vizualiza oferta: http://realkom.ro/