realkom-agentie-imobiliara-oferte-vanzari-apartamente-5-camere-in-zona-unirii-piata-alba-iulia-58862cfd5016e

Cauți un apartament cu 5 camere?

  • Authorrealkom
  • Date 17 October 2017
  • CategoryRealkom Imobiliare

Dacă ești în căutarea unui apartament de 5 camere, ai ajuns în locul potrivit! Așa cum v-am obișnuit, RealKom îți pune la dispoziție cele mai noi și avantajoase oferte de pe piața imobiliară. Un apartament cu 5 camere este o investiție pe care ne dorim să o faci în cele mai eficiente și plăcute condiții. Așadar, iată ce îți oferă apartamentul de 5 camere din Piața Unirii:

Locație centrală

Localizat în zona Piața Unirii, apartamentul se află în apropierea oricărui serviciu de care ai nevoie. Zona îți oferă acces la nenumărate variante de transport în comun și un echilibru între spațiile comerciale și spațiile verzi.

Suprafață și componență

Apartamentul dispune de 5 camere spațioase, pe o suprafață utilă de 126 mp din 263 mp. Pe lângă bucătăria spațioasă și cele 4 dormitoare, apartamentul include 4 grupuri sanitare.

Construcție nouă

Apartamentul se află într-o clădire nouă, finalizată în anul 2009. Construcția este foarte bine izolată fonic și termic, și dispune de toate tipurile de rețele. În apropierea sa vei găsi o infrastructură socială completă, formată din școli, grădinițe, centre comerciale, teatre, etc.

Acte

Existența actelor necesare achiziționării unei proprietăți nu este o problemă când vine vorba de apartamentul în discuție. Acesta dispune de carte funciară, număr cadastral, rol fiscal, certicicat energetic și restul documentelor necesare unui proces ca la carte.

Acces

Accesul în clădire se face din stradă, iar vederea din apartament este panoramică. Apartamentul este orientat spre Sud, facilitând pătrunderea unei cantități mari de lumină.

Dotări

Apartamentul de 5 camere oferă două locuri de garaj, boxe de depozitare, 4 sisteme de aer condiționat și piesa de rezitență…un jacuzzi!

 

Apelează la RealKom pentru vezionarea apartamentului și accesează site-ul nostru pentru mai multe detalii!

Write a comment