imobiliare

Promovează-ți proprietatea pe site-ul RealKom!

  • Authorrealkom
  • Date 1 November 2017
  • CategoryRealkom Imobiliare

Știm ce înseamnă să te ocupi de închirierea sau vânzarea unei proprietăți de unul singur. Anunțuri peste anunțuri, zeci de telefoane, clienți care își doresc sa cumpere/închirieze, dar nu dispun de bugetul necesar – o adevărată bătaie de cap! Tocmai de aceea, cel mai nou atu al agenției imobiliare RealKom este opțiunea “Adaugă Oferta Ta”. Gândită pentru toți proprietarii care doresc să își promoveze imobilul, opțiunea “Adaugă Oferta Ta” este un pas imens către un proces rapid și ușor. Iată care sunt avantajele afișării unei oferte pe website-ul RealKom:

RealKom are cel mai bogat portofoliu de proprietăți din zona Unirii

Când vine vorba de închirieri și vânzări, RealKom deține cel mai complex portofoliu de proprietăți din zona Piața Unirii. Peste 500 de clienți și tranzacții de success ne-au dat șansa de a construi un portofoliu actualizat, bazat pe cele mai bune oferte de pe piață. RealKom lucrează cu date și informații de calitate, prin care garantăm clienților noștri servicii de top.

Baza noastră de date conține peste 300 de clienți-cumpărători activi

Dacă alegi să îți promovezi oferta cu ajutorul site-ului nostru, proprietatea ta va beneficia de vizualizarea a peste 300 de useri activi. RealKom nu este doar un loc potrivit pentru un anunț, ci un factor important care joacă un rol activ în determinarea clienților interesați de proprietatea în discuție.

RealKom îți oferă un proces comod și rapid

La RealKom avem toate atuuri-le care definesc o agenție imobiliară de succes. Pe lângă experiența și notorietatea noastă din lumea imobiliară, activitatea desfășurată pe site-ul nostru este un adevărat “haos organizat”. Sute de clienți ne vizualizează site-ul zi de zi, iar proprietatea ta sa poate afla printre cele mai bune oferte RealKom. Tot ce ai de făcut este să completezi formularul de Ofertă de pe site-ul nostru, iar noi de ocupăm de restul. Cu RealKom, totul este simplu. Un singur click, iar anunțul tău este în mijlocul atenției!

 

Alege RealKom pentru oferta ta și vino să lucrezi cu cei mai buni!

Write a comment