f8e64631273256b0b74d02b640515c34

Trei greșeli de evitat în renovarea apartamentului tău

  • Authorrealkom
  • Date 21 December 2017
  • CategoryRealkom Imobiliare

Proiectele de renovare din casa sau apartamentul tău, fie că sunt făcute pe cont propriu sau cu ajutorul profesioniștilor, reprezintă o adevărată responsabilitate. Chiar dacă rezultatul final este unul excelent, drumul până la obținerea lui poate deveni o provocare. De exemplu, așteptările exagerate sau omiterea anumitor pași din procesul de renovare pot îngreuna proiectul și cauza probleme mari. Experții RealKom sunt familiarizați cu o listă lungă de greșeli comune în ceea ce privește dorința chiriașilor sau a noilor proprietari de a-și renova imobilul. Astăzi, agenția imobiliară RealKom își dorește să îți împărtășească câteva dintre ele.

Aproximarea duratei procesului de renovare

Cu toții ne dorim să vedem rezultatele muncii noastre cât mai repede. Din păcate, construcțiile sunt renumite pentru depășirea timpului stabilit până la finalizarea proiectului. În joc se află factori precum obținerea materialelor, condițiile meteo și obținerea autorizațiilor de lucru. Asigurați-vă că ați alocat timp suplimentar pentru astfel de proiecte și nu vă demoralizați dacă lucrurile nu se desfășoară conform așteptărilor.

Realizarea unor măsurători nepotrivite

Măsurătorile greșite generează costuri suplimentare. Când vine vorba de mobilă făcută pe comandă, măsurătorile sunt absolut vitale. Un centimetru în plus sau în minus vă poate dubla costurile. Angajarea unui profesionist pentru a realiza aceste măsurători corect va implica un cost adițional pentru început, însă această mică investiție te poate salva de costuri mult mai mari.

Neglijarea măsurilor de siguranță

Deseori ne gândim la siguranța proprie când lucrăm la proiecte de renovare sau amenajare a proprietății, însă nu o punem mereu pe primul loc. O simplă alunecare îți poate deranja întregul proiect. Asigurați-vă că purtați ochelari de protecție atunci când este necesar, angajați un electrician pentru a se ocupa de cabluri electrice, respectați măsurile de siguranță și tratați tot procesul cu răbdare și calm.

 

Apelează la agenția imobiliară RealKom pentru cele mai bune sfaturi și o îndrumare profesionistă!

Write a comment